Spoločnosť Novera Slovensko, s.r.o. zmenila svoj obchodný názov na Rýchlepoistenie s.r.o.

Rýchlepoistenie je to čo nás vystihuje :-)

Bratislava, 15. marca 2013

Spoločnosť Novera Slovensko, s.r.o., člen medzinárodnej poisťovacej siete Insia a prevádzkovateľ portálu Rýchlepoistenie.sk zmenila svoj obchodný názov na Rýchlepoistenie s.r.o.

Marek Čóka, konateľ Rýchlepoistenie s.r.o.: „Pri komunikácii sme vždy prezentovali dve značky, Novera Slovensko a portál www.rychlepoistenie.sk. Naše rozhodnutie pramenilo zo silnej profilácie spoločnosti ako on-line poisťovacieho makléra a veríme, že naši obchodní partneri a médiá budú túto skutočnosť brať ako ústretový krok pri komunikácii s nimi. Od tejto chvíle prakticky komunikujú už iba s Rýchlym poistením.“

„Firma prijala názov podľa svojho najúspešnejšieho produktu, pre klientov i partnerov sme už dlho známi ako Rýchlepoistenie. Odteraz sa oficiálne voláme tak, ako nás ľudia volajú od začiatku“ dodáva Michal Gelinger, prokurista spoločnosti.

Názov Rýchlepoistenie zdôrazňuje jednoduchosť celého konceptu on-line poistenia, ako aj konceptu sprostredkovania finančných služieb retailovej a SME klientele so zdôraznením na efektivitu a rýchlosť. >

Rýchlepoistenie s.r.o. je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, prevádzkujúca rovnomenný portál pre on-line poistenie www.rychlepoistenie.sk, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.

Filozofia spoločnosti spočíva v efektívnej kombinácií moderných metód on-line poistenia, vysokej úrovne zákazníckeho servisu tradičnej maklérskej spoločnosti a sviežej pro-zákaznícky orientovanej firemnej kultúry ľudí, ktorí milujú svoju prácu.