Nová éra poistenia pre Košice

Bratislava, 16. marca 2012

Maklér pre poistenie Novera, prevádzkovateľ portálu pre najrýchlejšie poistenie na webe Rýchlepoistenie.sk a člen medzinárodnej poisťovacej siete Insia, dnes oficiálne otvára svoju novú pobočku v Košiciach, ktorá sa nachádza na Tomášikovej ulici č. 35.

Novootvorená pobočka je prvým spredmetnením stratégie makléra pre poistenie Novera, ktorá spočíva v snahe byť bližšie k svojim klientom. „Sme radi, že spomedzi najvýznamnejších maklérov, predávajúcich poistenie on-line, sme prví schopní byť našim klientom bližšie aj prostredníctvom kamenných pobočiek v dvoch krajských mestách na Slovensku.“ hovorí konateľ spoločnosti Marek Čóka.

Marek Čóka ďalej dodáva: „Je skvelé, že naša spoločnosť úspešne nasadla na vlnu vzrastajúceho záujmu o priame poistenie cez internet, a že dokážeme našim klientom dojednať rôzne poistné produkty on-line. No v prostredí konzervatívneho Slovenska cítime neustálu potrebu našich klientov, aby sme im boli bližšie a zároveň sme presvedčení, že takéto potreby klientov musia byť zo strany zákaznícky orientovanej spoločnosti splnené.“

Podľa Michala Gelingera, obchodného riaditeľa a prokuristu spoločnosti, bude pre Noveru tento rok významným medzníkom na ceste zvyšovania regionálnej dostupnosti jej služieb. „Prvý kvartál pre nás znamená začiatok novej éry poistenia v Košiciach a do konca roka 2012 predpokladáme otvorenie kamennej pobočky v ďalšom krajskom meste, ktorá bude plnohodnotne servisovať klientov Novery a portálu Rýchlepoistenie.sk.“

Novera je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.

Novera začiatkom roku 2011 priniesla „novú éru poistenia“, ktorá spočíva v efektívnej kombinácií moderných metód on-line poistenia, vysokej úrovne zákazníckeho servisu tradičnej maklérskej spoločnosti a sviežej pro-zákaznícky orientovanej firemnej kultúry ľudí, ktorí milujú svoju prácu.