Novera vsadila na kvalitný zákaznícky servis

Bratislava, 28. januára 2011

Maklér pre poistenie Novera, prevádzkovateľ portálu pre najrýchlejšie poistenie na webe Rýchlepoistenie.sk a člen medzinárodnej poisťovacej siete Insia vsadil na kvalitný zákaznícky servis. Klienti portálu Rýchlepoistenie.sk môžu zjednodušiť komunikáciu pri uzatváraní poistenia online prostredníctvom live chatu s operátorom zákazníckej podpory makléra pre poistenie Novera a v prípade tradičnej e-mailovej komunikácie ohodnotiť kvalitu a rýchlosť odpovede pracovníka zákazníckej podpory.

"Internetových brokerov ponúkajúcich on-line poistenie neustále pribúda. Rýchlepoistenie.sk je na trhu od roku 2008 a nasadenými riešeniami chce zaujať pozíciu inovátora v oblasti zákazníckej podpory prostredníctvom on-line distribučných kanálov. Implementácia live chatu do určitej miery odstraňuje anonymitu prostredia internetu a ponúka klientovi možnosť priamej interakcie, ktorú doteraz toto médium neprinášalo. Ak klient potrebuje poradiť vrámci procesu uzatvárania zmluvy on-line, nemusí nikam volať, alebo čakať na e-mailovú odpoveď. " konštatuje Marek Čóka, konateľ spoločnosti Novera.

Okrem zavedenia live chatu Novera skvalitňuje svoj zákaznícky servis implementáciou na trhu novej služby Nicereply, ktorá zákazníkom umožní ohodnotiť každú e-mailovú odpoveď pracovníka zákazníckeho servisu. "Priebežne sledujeme hodnotenia klientov a snažíme sa reagovať na všetky podnety tak, aby v budúcnosti bol náš zákaznícky servis ešte lepší. Ak je zákazník nespokojný, vďaka Nicereply o tom vie celá firma od dotyčného pracovníka, cez jeho kolegov až po riaditeľa a to vytvára tlak na kvalitnú e-mailovú podporu" hodnotí Michal Gelinger, obchodný riaditeľ Novery.

Portál Rýchlepoistenie.sk sa dlhodobo snaží profilovať ako portál s kvalitným, rýchlym a dostupným zákazníckym servisom, o čom svedčí aj to, že už od začiatku svojej existencie ponúka bezkonkurenčne najdlhšiu prevádzkovú dobu svojej infolinky a to každý deň od 9.00 do 21.00, vrátane víkendov. Marek Čóka hovorí: "Konkurencia nás v tomto zatiaľ nedorovnala. Ide o drobnosť, ale niekedy môže zákazníkovi veľmi pomôcť."

"To, že to s kvalitou zákazníckeho servisu myslíme naozaj vážne potvrdzuje aj skutočnosť, že vedenie spoločnosti sa neskrýva za front-deskových pracovníkov a operátorov zákazníckeho servisu. Keď klient potrebuje, na našej webstránke nájde kontakty na štatutárov spoločnosti, veď predsa tí sú zodpovední za celú firmu a zákazníci by sa mali mať možnosť obrátiť aj na nich" uzatvára hodnotenie zákazníckej orientácie Novery jej obchodný riaditeľ Michal Gelinger.

Novera je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.