Zmenili sme sa k lepšiemu. Insuria, spol. s r.o. je Novera Slovensko, s.r.o.!

Bratislava, 9. januára 2011

Spoločnosť insuria, spol. s r.o., člen medzinárodnej poisťovacej siete Insia a prevádzkovateľ portálu pre najrýchlejšie poistenie na webe www.rychlepoistenie.sk zmenila obchodný názov na Novera Slovensko, s.r.o.

"Zmena názvu spoločnosti je pre nás dôležitý impulz a komunikačný prvok pre našich klientov a obchodných partnerov. Insuria bola prílišne spätá s poistením a my chceme pôsobiť ako univerzálny finančný sprostredkovateľ po rozšírení povolenia Národnej banky Slovenska aj na ostatné segmenty finančných služieb ako úvery, leasing, stavebné sporenie a rovnako chceme navonok demonštrovať zmeny, ktoré nastali v našej spoločnosti vo vnútri súvisiace so zmenou vlastníckej štruktúry a vedenia spoločnosti rovnako sprevádzané našim sloganom a krédom prinášajúcim novú éru poistenia" hodnotí konateľ spoločnosti Marek Čóka zmenu názvu.

"Chceme urobiť hrubú čiaru, ktorá znamená, že odteraz sme lepší. Touto hrubou čiarou sa stala Novera." dodáva obchodný riaditeľ Michal Gelinger, ktorý tento mesiac posilnil vedenie Novery.

Novera je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.