Rýchlepoistenie.sk je odteraz najrýchlejšie poistenie na webe!

Bratislava, 2. novembra 2009 – Spoločnosť Insuria, prevádzkovateľ portálu Rýchlepoistenie.sk dnes spustila on-line poistenie cez portál Rýchlepoistenie.sk.

Prostredníctvom portálu Rýchlepoistenie.sk už takmer rok môžu klienti porovnávať ponuky poisťovní pre povinné zmluvné poistenie auta. Vďaka internetovej kalkulačke portálu Rýchlepoistenie.sk už mnoho klientov ušetrilo na povinnom zmluvnom poistení výberom tej najlacnejšej poisťovne, k čomu im dopomohla aplikácia pre porovnávanie cien poistenia, ktorá je dostupná na portáli Rýchlepoistenie.sk.

Spustením on-line predaja povinného zmluvného poistenia sa portál Rýchlepoistenie.sk zaraďuje medzi najvyspelejšie poisťovacie portály na Slovensku i v Európe. "Mnohí ľudia dnes ešte stále netušia aké jednoduché je poistenie cez internet. Klient v prostredí internetu v priebehu piatich minút natypuje údaje pre poistnú zmluvu, ktorú si následne spolu s bielou kartou môže vytlačiť. Výhodou on-line poistenia je aj to, že klient akceptuje poistnú zmluvu platbou, teda nie je z jeho strany potrebné akékoľvek podpisovanie zmluvy, a s tým spojená korešpondencia, alebo návšteva kontaktných miest. Stačí vyplniť, zaplatiť a môže jazdiť," hovorí Marek Čóka, marketingový riaditeľ spoločnosti Insuria.

"Očakáva sa, že v priebehu najbližších rokov sa segment trhu on-line poistenia značne rozšíri a sme radi, že naša spoločnosť stojí na pokraji tohto boomu, a že do tohto segmentu ideme s odborníkmi, ktorí tvoria špičku v danej oblasti," hodnotí vyhliadky a ambície portálu Rýchlepoistenie.sk výkonný riaditeľ spoločnosti Mgr. Ernest Kováč.

Portál Rýchlepoistenie.sk očakáva už tradične najvyšší nápor na svoje technológie počas koncoročného obdobia, kedy poisťovne zverejňujú ceny PZP pre najbližší rok. "S Rýchlym poistením klientom odpadne každoročné navštevovanie pobočiek poisťovní, donedávna nevyhnutné k tomu, aby ušetrili. Navyše komfortné riešenie on-line uzatvárania poistných zmlúv šetrí klientom nie len peniaze, ale aj ich čas," dodáva M. Čóka.

Insuria je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytujeme tisíckam našich klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.