Rýchlepoistenie prinieslo prvé mobilné PZP na Slovensku

Spoločnosť Rýchlepoistenie s.r.o., prevádzkovateľ portálu pre on-line poistenie http://www.rychlepoistenie.sk a člen medzinárodnej poisťovacej siete INSIA prináša svojim klientom novinku – prvú webovú aplikáciu PZP optimalizovanú pre mobilné telefóny a tablety.

„Prechádzame do post-pc éry, v rámci ktorej čoraz viac záležitostí vybavujeme prostredníctvom mobilných zariadení a s rastúcim potenciálom ich neskoršej dominancie je nevyhnutné, aby naši klienti mali k dispozícii mobilným zariadeniam prispôsobené užívateľské rozhranie.“ Hovorí Marek Čóka, konateľ spoločnosti Rýchlepoistenie s.r.o.

Klienti si môžu prostredníctvom portálu Rýchlepoistenie.sk pohodlne cez mobil, alebo tablet uzatvoriť poistnú zmluvu povinného zmluvného poistenia a prezerať svoje existujúce zmluvy, pričom všetky kroky sú plne optimalizované pre jednotlivé druhy mobilných zariadení, čo klientom prináša výrazne väčší komfort ako v prípade doteraz neoptimalizovanej webovej aplikácie.

Rýchlepoistenie s.r.o. je dynamická maklérska spoločnosť, prevádzkujúca rovnomenný portál pre on-line poistenie www.rychlepoistenie.sk, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V brandži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny INSIA a partnerom všetkých relevantných poisťovní pôsobiacich na našom trhu.