Poukážka na umytie auta zadarmo od Unionu len pre klientov portálu Rýchlepoistenie.sk

Bratislava, 17. októbra 2010

Od pondelka, 18. októbra 2010 získajú exkluzívne klienti, ktorí uzatvoria povinné zmluvné poistenie v poisťovni Union prostredníctvom portálu pre on-line poistenie Rýchlepoistenie.sk ako bonus k výhodnému povinnému zmluvnému poisteniu Unionu s jedinečnou a novátorskou "Garanciou odmeny pre zodpovedného vodiča", ktorá zodpovednému a bezškodovému vodičovi garantuje vrátenie časti zaplateného poisteného aj poukážku na umytie auta zadarmo na čerpacích staniciach OMV.

"Tento benefit Union ponúka exkluzívne klientom portálu Rýchlepoistenie.sk, čo považujeme za silný prejav dlhodobej a korektnej spolupráce medzi poisťovňou Union a spoločnosťou Insuria, prevádzkujúcou portál Rýchlepoistenie.sk a potvrdenie toho, že Rýchlepoistenie.sk je pre poisťovateľov významný partner v oblasti internetového predaja poistenia," konštatuje Jozef Belko, konateľ spoločnosti Insuria zodpovedný za partnerstvá.

Akcia platí do vyčerpania zásob.

Union poisťovňa, a. s., bola založená v roku 1992 a je jednou z najskúsenejších poisťovní na slovenskom trhu. Ponúka širokú škálu produktov životného, neživotného a individuálneho zdravotného poistenia pre individuálnych, ako aj firemných klientov. Union je od roku 1997 dcérskou spoločnosťou najväčšej holandskej poisťovacej skupiny Eureko B.V. Táto skutočnosť umožňuje Unionu čerpať rozsiahle skúsenosti a know-how zo všetkých druhov poistenia z viacerých krajín Európy.

Insuria je mladá a dynamická maklérska spoločnosť, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytujeme tisíckam našich klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V branži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny Insia a partnerom všetkých poisťovní pôsobiacich na našom trhu.