Rýchle on-line cestovné poistenie na vynovenom webe Rýchlepoistenie.sk

Spoločnosť Rýchlepoistenie s.r.o., prevádzkovateľ on-line poisťovacieho portálu Rýchlepoistenie.sk a člen medzinárodnej poisťovacej siete INSIA prináša svojim klientom možnosť porovnania cien cestovného poistenia vybraných partnerov a jeho následné uzatvorenie cez internet prostredníctvom novej modernej webovej aplikácie v užívateľsky prívetivom rozhraní vynoveného webu Rýchlepoistenie.sk.

"Naša realizácia on-line cestovného poistenia, pri ktorej boli použité najmodernejšie technológie a štandardy v oblasti užívateľského rozhrania a užívateľského zážitku je spôsobilá definovať sa ako nový etalón v oblasti užívateľskej interakcie. Svojou interaktivitou umožňuje klientovi samostatne a jednoducho si konfigurovať všetky detaily svojho poistenia, prehľadne si porovnávať jednotlivé poistenia a zvoliť si tú poisťovňu, ktorá mu najviac vyhovuje a to nie len z hľadiska ceny, ale aj z hľadiska parametrov." hovorí Radoslav Blecha, CTO spoločnosti Rýchlepoistenie s.r.o.

"Pri tvorbe našej novej aplikácie sme sa oprostili od zaužívaného jednoduchého tabuľkového porovnania, bez možnosti dodatočnej konfigurácie, ktoré medzi súčasnými poisťovacími portálmi dominuje a investovali sme veľa času do tvorby jednoduchého rozhrania, ktoré ponúkne klientovi najväčšiu možnú variabilitu v jeho poistení." dodáva Marek Čóka, konateľ spoločnosti Rýchlepoistenie, s.r.o.

Zároveň s novou aplikáciou cestovného poistenia spoločnosť predstavila svoj nový plne responzívny web dodržujúci najmodernejšie "flat" dizajnové štandardy. Spoločnosť Rýchlepoistenie, s.r.o. je od roku 2013, kedy predstavila svoj pôvodný responzívny web prvým on-line poisťovacím sprostredkovateľom, ktorý sa v oblasti užívateľského zážitku klientov výrazne koncentruje na mobilné zariadenia a jeho webové stránky sú plne responzívne.

Rýchlepoistenie s.r.o. je dynamická maklérska spoločnosť, prevádzkujúca rovnomenný portál pre on-line poistenie www.rychlepoistenie.sk, ktorú založili ľudia s dlhodobými skúsenosťami vo vrcholových obchodných pozíciách rôznych finančných spoločností. Poskytuje tisíckam klientov prvotriedny servis v oblasti správy poistných zmlúv a asistencií pri poistných udalostiach. V brandži patrí vďaka unikátnym sofistikovaným IT riešeniam medzi technologických lídrov. Je členom medzinárodnej poisťovacej skupiny INSIA a partnerom všetkých relevantných poisťovní pôsobiacich na našom trhu.