Skupina NetBrokers Holding vstupuje do spoločnosti Rýchlepoistenie

Skupina NetBrokers Holding a.s. vstupuje do spoločnosti Rýchlepoistenie, ktorá na Slovensku prevádzkuje online porovnávač poistenia Rychlepoistenie.sk. NetBrokers Holding, ktorý vlastní i ďalší popredný slovenský porovnávač poistenia Superpoistenie.sk a taktiež najväčší porovnávač poistenia v Českej republike – ePojisteni.cz, sa tak aj na Slovensku stáva významne dominantným hráčom na poli online poistenia.

Rychlepoistenie.sk je jedným z najstarších porovnávačov poistenia. Vznikol v roku 2008 a dnes patrí medzi najväčšie porovnávače s kompletnou ponukou poistných produktov povinného poistenia. Okrem toho ponúka i havarijné poistenie, cestovné poistenie a ďalšie poistné produkty. Rýchlepoistenie svojim používateľom spracovalo už viac než 1.000.000 porovnaní poistenia, uzatvorilo cez 100.000 poistných zmlúv a aktuálne spravuje kmeň poistných zmlúv presahujúci 5.000.000,- eur.

Rok 2017 sa pre NetBrokers Holding stáva na slovenskom trhu kľúčovým. Vďaka nasadeniu technológií a know how sa podarilo naštartovať rast portálu Superpoistenie.sk, ktorý tento rok uzatvorí pre svojich klientov viac než dvojnásobok poistiek v porovnaní s minulým rokom. Rovnaký plán má NetBrokers Holding i s projektom Rychlepoistenie.sk. Management Rychlepoistenie.sk sa nemení, v čele naďalej zostáva Marek Čóka, ktorý prevezme v NetBrokers zodpovednosť za celý slovenský trh.

„Pre posilnenie našich aktivít na Slovensku sme sa rozhodli na základe dlhodobého sledovania výsledkov projektu Rychlepoistenie.sk. Zakladatelia projektu a tím, ktorý projekt rozvíja na nás veľmi silne zapôsobili, zdieľame rovnaký pohľad na smerovanie online poistenia a veríme, že spoločne dokážeme posunúť online predaj poistenia do pozície najkvalitnejšieho a najsilnejšieho predajného kanála ako z hľadiska pohľadu klientov tak poisťovní.” hovorí Dušan Šenkypl, CEO NetBrokers Holdingu.

„Rychlepoistenie.sk počas 9 rokov pôsobenia potvrdilo svoju pozíciu technologického lídra a stabilného partnera spolupracujúcich poisťovní, vďaka čomu dnes môže spoločne s ďalšími značkami NetBrokers holding, obzvlášť ePojisteni.cz a Superpoistenie.sk, meniť tvár poistenia na Slovensku“ hovorí Marek Čóka, konateľ spoločnosti Rýchlepoistenie a dodáva: „Jedinečné spojenie know how troch úspešných projektov nám spoločne s finančným a personálnym zázemím investora prináša možnosť dlhodobého rastu a dominancie na poli online poistenia“.